Thursday, June 14, 2007

Entry tak perlu...

aku rasa boling alley kat doha ni lagi bagus lah daripada boling alley kat KL... sebabnya... masa kat KL... aku nak cecah 140 pin tu memang kadang-kadang jer... kalau nasib baik... tapi masa kat sini... hehehe... average score rasanya 150 pin... hehehe... average tu... so maknanya kenkadang ada gak lah cecah 180 dan 190 hehehe... bila lah plak nak cecah 200 kan... hahaha... tu lah yang kitaorg g semlm... reramai g main boling kat QBC...

so weekend ni tak der plan apa2 sangat... tapi ada lah jemput dalam 10 - 15 orang makan lunch hari Jumaat lepas solat... dah lama tak kumpul ramai-ramai... kalau bukan buat makan-makan macam mana nak ajak ramai-ramai kan... menu... keropok dan karipap... hahaha... tengok lah apa yang menjadi esok... lagpun rasanya among all jemputan tu kebanyakan nya baru sangat balik ke M'sia... rasanya depa tak de lah kepingin sangat nak makanan M'sia.... so hidang roti arab pun cukup kan... :-)

since, aku tak jadi nak balik M'sia kan... so... rasanya terpaksa lah aku plan cuti-cuti sekitar gulf ni... hehehe... ke Dubai yang nak start DSS minggu depan... atau ke Sana' yang musim panas nya average 29 degree sajer... or ke mana-mana tempat di Iran (better lawat sebelum perang kan)... or hmm... Dehi ke... :-)

kan aku cakap... entry ni entry tak perlu... sesaja jer... :-)

4 comments:

Zeyn of Envy said...

zal, Dehi tu kat mana???

zal said...

zeyn
hahaha.. typo.. DeLhi lah... :-)

mt said...

bowling: salah kan lane pulak ye kalau kat KL tu ye. Ingatkan kat sini, nak "tackle" seseorang, so kena le buat yg terbaik, tak gitu?

makan: roti arab? tak de pun hari tu..

jenjalan: ingatkan nak ke Bahrain? jangan menjalang udah le... hehehehe

zal said...

mt
tak elok spekulasi... hehehe... a-ah.. tak der roti arab ari tu... Bahrain? hmm me more nak ke Sana' or Shiraz... we see how yer... (ke u nak belanja accom kat Bahrain? hehehe)

btw, tak tulis lagi entry pasal makan2...