Sunday, June 10, 2007

What would you do???

Apa nak buat bila tetiba mata tak boleh tidur??? otak rasa segar... macam banyak sangat benda nak fikir... sedangkan bila fikir2... otak tu berfikir apa lah yang aku fikir sangat ni sampai aku tak boleh tido... rupa nya tak der fikir apa-apa... cuma tak boleh tidur...

dulu aku ada cara nak lelapkan mata kalau tak boleh tidur... tapi macam tak menjadi dah petua tu... macam takkan menjadi pun ada... or mungkin takkan jadi dah petua tu masa akan datang pun... biarkan je petua tu tinggal kenangan je kot... :-(

so end up aku buka laptop dan tulis entry ni... hmm... pas ni nak baca buku, study skit... for sure aku mengantuk lepas baca seperenggan buku tu... hehehe... kalau tak mengantuk gak... at least aku study... yeah time to concentrate on myself... :-)

3 comments:

mt said...

so, semalam sapa menang? Real Madrid? :-))

Pato & Pearl said...

OH pukul 3 pagi punya post...nampaknya siang hari dok tidor lah ye..or mungking jalan jalan lagi di doha??

Pearl

zal said...

mt
draw!!! but at the same time Barca draw jugak... same as Sevilla... so kena tunggu next week match (final match of the season) to determine the League Champion!!! :-) Hala Madrid!!!

pearl
hehehe... too bad.. today kena keje... kat office ni (oopss.. blogging in the office hahaha)