Friday, September 14, 2007

Iftar @ Nashwa's...

Ada sorang kawan office, perempuan egyptian, initiate utk iftar utk Ramadhan pertama ramai2 among the loners n singles kat office ni... :-) n aku dijemput... hehehe.... ada lebih kurang 10 - 15 orang datang... since we are singles in Doha (sbb ada yg dah kawin tp tak bawak family) so berbuka ramai2 ni at least tak der lah rasa sorang2 kat negara orang...
mostly egyptian... tp ada gak somalian, brits, s'porean dan negara2 arab lain...
the food served... arabic style... with beriani ayam, hummous, ayam grill etc...
start ngan juice dan kurma...
then the main course... lepas solat maghrib...
tapi aku tak tunggu lama... sebab nak g terawikh.. pastu plak ada plan lain malam tu.. :-)

2 comments:

Ard said...

mat saleh sgt dorang ni semua kan kat rumah pakai kasut :)

zal said...

arb
a ah... i did ask masa sampai umah tu, kena buka kasut ke tak...??? tp mmg tak selesa lah pakai kasut kat umah. nak taruh kaki atas sofa pun tak blh...