Wednesday, September 12, 2007

Ramadhan is here...

Ramadhan Mubarak!!! Ramadhan Kareem!!!

Semoga Ramadhan tahun ini lebih baik daripada tahun-tahun yang lalu.... :-)








anyway, nak ucapkan jugak selamat hari jadi kepada 2 org member aku yg bg tahu hari ni hari jadi depa....

  • saifol @ lulu @ aiskrem.... yg baru dapat keje baru kat company competitor company aku... (competitor ke???) hehehehehe... orang ipoh ni skrg blh consider orang kaya2 sharjah... :-) Selamat Hari Jadi... Semoga panjang umur murah rezeki dan dipertemukan jodoh yang sesuai...

  • hajah fira.... sifu aku yg ajar aku buat cupcakes ni... dia lah yg bg resepi.... n introduce kat aku dunia cupcakes ni... keje baik2 kat tempat baru tu... nanti kalau sempat blh lah lepak2 bila aku balik kl... oh... perfume hillary duff pun tak der kat doha ni.. :-)

btw... kengkawan 2 org ni memang aku kenal thru blog.. hehehe... best kan blogging ni blh tambah kenalan.. :-)

2 comments:

EoNe said...

Ramadhan Kareeem too

zal said...

eone
thanks... sure lain kan berpuasa kat negara orang...