Friday, September 28, 2007

Tukar lagu...

sedar tak sedar dah separuh Ramadhan kita tinggalkan.... dan lagi beberapa hari je aku dah nak balik kl....

sempena dah nak balik.. dan mood raya pun dah mula dah.... so aku dah mula lah taruh lagu raya.. so enjoy lah lagu raya yer :-)

for those yg tak larat dengar lagu raya, scroll down skit.. aku letakkan lagu2 anuar zain... sekarang tgh dgr lagu anuar zain, n my favourite song ketulusan hati pun aku taruh dah.. :-) and the rest semua lagu anuar zain.... (oops.. kena bayar royalti ke???)

6 comments:

nippon-mandailing said...

Alamak Zal,

I'm stucked to 'teman terulung'..i listen it firts kat mrmanager terus suka.
Tq upload lagu2 Anuar...nak donlod kat ner yek? hehehe. Selamat Balik Kampung...

-mandailing nippon-

Bambang66sg said...

Zal,
Bestnya lagu lagu raya kat Jukebox kamu...sungguh terharu dan menusuk kalbu.

Tapi apa salah kekanda hingga lagu no 8-20, semua lagu-lagu Anuar Zain..kat Malaysia sudah ketandusan penyanyi solo lelaki ke???

Selamat menyambut bulan puasa.

Bambang.

zal said...

nippon-mandailing
a fren of mine kat sini (crew) balik m'sia and bought a cd. copy dari dia je, so i do not know how to download. tp check imeem.com, i think u can listen the whole cd there.

bambang
sekarang tgh musim lagu anuar lah... :-) i like his songs... especially the slow songs...

nur said...

zal,
selamat balik malaysia!

Dills said...

Selamat pulang beraye. Balik Doha bawak la dodol ke tempoyak ke ... yer..? Hopefully by the time you kembali ke Doha, me familia already move to a new and bigger home..(keeping my finger cross!) then we can continue our makan makan or post raya celeb and youll be the chef..khokhokhohkkoho..

zal said...

nur
thanks nur... tak sabar ni...

dills
hahaha... dodol boleh lah, tempoyak tak kot... wah kalau dah pindah, boleh lah buat makan2 kat umah u... u jer belum buat lagi.. I chef??? tgk dulu lah... dah tak de sidekick :-(