Saturday, September 29, 2007

Ramadhan Tent - MT's farewell

Malam semalam kitaorang organise makan2 sahour kat Ramadhan Tent @ Ritz Carlton... for once dalam bulan Ramadhan we've spent a bit kat Ramadhan tent ni, mmg mahal lah jugak cost dia... and at the same time, utk ucapkan farewell pada MT yg akan tinggalkan kitaorg... sbb MT ni rajin buat makan2... so we've decided tak best lah kalau ucap farewell sekadar a normal makan2... it has to be a grand farewell yg semua org akan ingat... :-)

aku pernah g ramadhan tent last year, ngan MT n bambang :-) kat intercontinental hotel.... tp yg ni dia punya decor lebih cantik tp sound system dia kuat sangat, so bila penyanyi dia menyanyi... nak bercakap pun kena menjerit... anyway.. enjoy the pics below :-)

the ambience...
the food...
the people...

MT... we will certainly miss u... :-

6 comments:

Dills said...

Eh nak curi la gambar you menarik pulak. Bole? Gambar lam cam i tahapa hapa jer...

Anyway its was a good night i had fun will full bloated stomach. Gua giler makan prawn besor tu! ..and agak gila jugak pi order orange juice yang mahai nak mamposs pas tu masam!!! Padan muke i!

Sampai subuh perut i memulas mulas mengerang kesakitan teramatss amatss akibat makan byk sangat kots...pas tu bukak pose! Haaiihhh...yo yo pi ramadhan tent for sahour peh tu tak pose! hahahahah!

MT said...

thanks a lot for the farewell... it meant so much.. ada yg keje the next day but still join us until 3am in the morning...

Will definitely miss all of you...

take care...

-signing off from Doha...

Bambang66sg said...

nice place..nice food (i hope)..nice pictures...nice people too...

MT, thanks for the memory.

Ard said...

baju mt & zal sama ke lain kaler je yek :p kembar tak seiras sgt hehe

zal said...

dills
kelakar lah.... bersahur tapi tak puasa... hahaha...

nasib baik u puas hati.. kalau tak, takut gak i buat aktiviti mahal2 macam ni...

mt
yup... actually dah bg tahu dah depa tu earlier.. to reply ur email saying they have to work, cant stay late :-)

u take care too... :-|

bambang66sg
food was good... especially udang tempura... semua org belasah tu jer... :-)

ard
ying & yang hehehe.. tak lah... actual color jauh beza lah... but bila kena lampu dewan jd mcm sama...

aizal said...

aku pun terorder air kiwi masam... ingat include... sekali lain daaaaa....