Tuesday, September 18, 2007

Bazaar : Main course...

hahaha.. ni nak promo lagi ni...

kalau korang tak tahu... abe zu mmg pandai masak nasi dagang or kitaorg panggil, nasi dage abe zu.. hari tu dia buat skit masa house warming umah aizal sekejap jer dah habis semua... nasi pulut dia yang lembut, pekena plak ngan kari ikan dia yg mmg ngam... walaupun takder ikan tongkol, ikan kembung pun sedap... kalau korang tak tahu apa tu nasi dagang... kat wikipedia pun ada citer... and ni gambar nasi dagang... (ooopss... yg ni ambil dari mamafami.fotopages... bukan yg abe zu buat ari tu)

pastu korang ingat lagi tak projek Dukhan bulan 3 hari tu... yg kitaorang berpenat lelah ulang alik Dukhan and tiap2 malam memasak... sesapa yg jenguk kitaorang kat sana mesti ingat dengan Roti John MT... or kat Dukhan hari tu dipanggil roti MT jer... ramai tak berpeluang merasa masa tu... sbb jauh sangat dari Doha... dan mmg tak menang tangan orang order roti ni.. and banayk repeat order...

dan sempena Ramadhan kali ni MT akan buat 2nd appearance dia ngan roti MT... nanti kan... oooh... tak tahu apa roti john?? check kat sini.. ni contoh rupa roti john... Roti MT lagi yummylicious dari dalam gambar ni...


Jumpa kami di Bazaar Ramadhan.... di Kedutaan Malaysia 21 September 2pm -4pm...

selain nasi dagang dan roti john, akan ada mee goreng, bihun goreng, kuih muih like popia goreng n basah, seri muka, cuk badak, ketayap, onde-onde dan banyak lagi!!!! :-)

6 comments:

mt said...

ok.. ko jadi "Marketing Manager" sekarang.. promo bukan main lagi ye...

hehehe.. insyaAllah jadi buat weekend ni..

Bambang66sg said...

Yummy!! Yummy!!

The pictures are making saliva drooling.......

Miss your food lah....

EoNe said...

any special delivery here to Maroc or not ?

zal said...

mt
mesti lah promo!!! :-)

bambang66sg
baru tgk gambar, yg real lagi best!!! u missed a lot of things here... hehehehe

eone
hmm.... delivery??? it's cash n carry lah... tak der delivery... :-)

panjang langkah said...

kat Arab makanan tempatan apa yang best..kebab dia sama ke dengan Malaysia

zal said...

panjang langkah
mostly sini semua grilled dishes je, lauk pauk tak de byk choice... kalau simple mcm kebab tu lebih kurang kat m'sia lah... tp sini ada kalanya dipanggil shawarma :-)

tapi tak best nya, sini tak de cili sos... semua nya tomato...