Thursday, October 26, 2006

Hint 3 : handphone

ari tu aku mintak tolong MT tolong bawakkan sim card aku ke M'sia. mengikut kata Mxis aku kena activate kan roaming tu kat m'sia dulu then baru blh aku roaming kat D0ha nih... bengong gak rule nyer tu... tp tak per lah.. bila dah roaming nanti mudah lah org2 nak sms dr KL ke tempat aku nih.. tp korang SMS ajer lah.. kalau aku ada credit aku balas yer...

tp bila dah ada dua nombor nih.. no D0ha n no KL seeloknya kena la ada dua hp kan... baru ler tak miss kalau ada org call.. kalau ada satu telepon kenalah plak tukar2 sim card... malas betul buat gitu... tu lah.. rasanyer macam nak beli handphone ajer.. nak beli lah handphone yg murah2.... hphone n0kia ke... aper ke... yg simple ajer.. cukup ler utk simpan sim card satu lagi tu.. tunggu dpt gaji baru ler blh beli.... insyaAllah

3 comments:

mt@malaysia said...

You want me to bring u the handphone?

zal said...

ermm... u got an extra hp? check w razi, he said he got one also. bring the better one lah... satu cukup hahaha...

Anonymous said...

HP aku yg burok tu? nanti aku postkan..
-Razi-