Saturday, October 28, 2006

!!!Happy Birthday!!!

today i celebrate my birthday... by myself in front of my laptop nih... ala... mmg tak kisah sgt... sbb masa kat M'sia, tak der lah aku celebrate birthday beria2 sgt... cuma kalau ada kawan2 teringat ada lah majlis kecil2...

cuma my family esp my mom akan wish for my birthday every year without fail...

mak, ayah, along & kak long and pa... thanks for always be there for me and mendoakan kesejahteraan saya selalu... thanks for be a very supportive family... miss u all very much :)


-banyak kan lilin... nampak sangat dah tua kalau ikutkan tak cukup lagi lilin nih :)-


InsyaAllah, doakan lah aku mendapat lebih berkat dgn segala kerja dan perkara yang aku lakukan... di berikan hidayah di dunia dan rahmat di akhirat... Ameen... no other more precious gift for me than all your doa. :)

p/s - hehehehe... hmmm... sapa2 nak bg hadiah, leh ler kirim kat MT yg ada kat M'sia tu.. :)... dah bg dah hint2 kan... (actually apa2 pon aku accept :) - muka tak malu kan aku kan)

6 comments:

mt@malaysia said...

HaPpY BiRtHdAy!!!!! Tuanye..... Celebrate sorang2 ke? Kat Coffee Beanery kan ramai boleh memeriahkan suasana... :-))

swidts said...

Happy Birthday :)Dah tua hehehe

Anonymous said...

Happy Birthday. Moga pjg umur, murah rezeki, dilindungi n dirahmati Allah selalu..may u find ur soulmate n be happy infinitely..amin. -along, k.long, ar*ef,aq*elah-

Anonymous said...

Happy Birthday.. aroang arab sambut birthday dgn kurmalah bukan dgn kek ada lilin!! hehehehee
-Razi-

Anonymous said...

Happy birtday to you..happy birthday to you..happy birthday dear rizal..happy birthday to you!!..
(nyanyi ikut lagu Happy Birthday ya!..kuang..kuang..kuang..)

May all your wish come true, moga dirahmati Allah selalu hendaknya.amin. .put.

p/s: tak sangka dah 28 kan!..eiiyaa..scarrryyy..

Anonymous said...

Hint 5: A wife? How come you did not mentioned anything abt that? hahaha...makcik/pakcik, carikan rizal seorang isteri yg solehah..insyaAllah...;) ~N~