Tuesday, October 10, 2006

Pindah sana sini...

minggu lepas aku dpt email suruh pindah ke apartment baru tapi sehingga hari nih masih tak der apa2 berita pasal pemindahan tu... hari ahad lepas (kat sini keje ahad tau) aku tanya lah bahagian admin apa citer... tp katanyer... nak install water pump lagi satu... then dengar citer nak install telefon...

rupanyer aku sorang ajer excited nak pindah, mat-mat salleh lain mcm tak suka... ye lah.. sbb sesetgh org tu tinggal ada 2 -4 minggu lagi sebelum kontrak tamat... ye lah kalau lagi sebulan dua pon tak best jugak... nak install internet... no breakfast... nak kena bayar utilities... nak kena sedia linen and towel.. kena cari cleaner... hmm... betul jugak kan... but i'm still excited to move to the new apt... until now tak der news...

anyways.... yg membengangkan aku... tetiba tadi sampai ajer apt... aku nampak notis yg aku kena pindah bilik... aku kena share bilik plak.. dr bilik 012 ke bilik 216... gosh... AJI nak berjimat cermat... so lepas terawikh aku pon pack my things and prepare to move... malas betullah... luckily bilik 216 tu belum berpenghuni... so aku cepat2 lah hantar barang and choose the master bedroom bathroom ensuite... mlm nih masih tido di bilik 012... mlm esok baru ke sana....

selain drp pindah2 tempat nih.... ada byk nak citer... tp mcm tak sempat nak tulis... kalau rajin (malas nak keje kat office) aku tulis... nak citer pasal politik office... and esok mamat dr Malaysia nak dtg... mesti ada citer.... nak citer pasal my raya plan yg masih tak menentu nih... sigh...

3 comments:

Anonymous said...

share rumah?? tak bestnyer!!
takpe kami raya untuk ko jer.. heheheh -razi-

mt@qatar said...

apa-apa pun, mark your territory first...

zal said...

razi...
ye lah... seronok lah beraya!!! :)
harap2 housemate baru (sementara)nih ok... bila lah nak dpt my own apt.

MT,
yup... i've also took the internet cable and put in my room... hopefully i can use internet directly from my room.